Features bezoekersregistratie

Luxe ontvangst

Wilt u snel overzichtelijk hebben welke bezoekers er in uw bedrijf te gast zijn? Kies dan voor Adventor, een nieuw, uniek bezoekersregistratiesysteem!

Via een chique en moderne tablet bij de ingang of receptie laat Adventor zien dat het registreren van bezoekers heel eenvoudig kan zijn. De bezoeker kan zichzelf met een aantal snelle handelingen in het systeem zetten. En het mooie is dat dit systeem helemaal is aan passen aan uw huisstijl. Bovendien is Adventor volledig vertaald in het engels en nederlands zodat iedere gast gebruik kan maken van de incheckfunctionaliteiten.

Gasten en bezoekers kunnen vooraf aangemeld worden door uw medewerkers, zodat uw gastvrouw of -man direct weet welk bezoek er verwacht wordt. Alles bundelt zich in uw Adventor bezoekersregistratie systeem.


Uw eigen huisstijl

Adventor is volledig aan te passen naar uw corporate huisstijl. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk uw eigen logo te gebruiken, en het formulier in kleuren naar keuze beschikbaar te maken voor uw gasten.

Als bezoekers zich aanmelden voelen ze zich gelijk thuis. Adventor is intuïtief, mooi om te zien en in uw eigen huisstijl wordt Adventor nog persoonlijker voor uw gasten.

Hieronder zijn een aantal afbeeldingen te zien (klik voor groot) die een aantal voorbeelden laten zien.


Stel uw eigen formulier samen

Elke organisatie is anders en heeft andere behoeftes met betrekken tot het aanmelden van bezoekers. Adventor biedt verregaande mogelijkheden om het incheckformulier naar wens aan te passen. Het is mogelijk om velden te ontwerpen (zie afbeeldingen).

Adventor ondersteunt verschillende type invoervelden voor volledige flexibiliteit, zoals bijvoorbeeld tekstvelden, keuzelijsten en aanvink-vakjes. U kunt de bezoeker vragen om een kenteken in te voeren, een pasnummer, een klantnaam of andere velden. U bepaalt wat uw bezoekers invoeren.

Uiteraard is het mogelijk om velden enkel zichtbaar te maken voor eigen medewerkers bij het voor-aanmelden van bezoekers. Denk aan notities voor de gastvrouw of andere zaken.


Directe integratie met Microsoft Outlook™

Adventor geeft organisaties de mogelijkheid haar medewerkers direct via outlook bezoekers (vooraf) aan te melden, zonder enige moeite. Door simpelweg een 'vinkje' te zetten (zie afbeeldingen) wordt de betreffende (groep van) bezoeker(s) direct aangemeld bij Adventor. Als uw bezoekers aankomen zijn ze bekend in het systeem, en hoeven ze bij aankomst verder niets in te vullen.

De outlook-integratie houdt ook rekening met updates van meetings. Mocht een meeting verplaatst of verwijderd worden, dan wordt deze update automatisch doorgevoerd in het Adventor dashboard.

De outlook-integratie plugin is compatibel met Microsoft Outlook 2010, 2013 en 2016 op het Microsoft Windows besturingssysteem.


Mobiel inchecken voor bezoekers

Uw bezoekers kunnen ervoor kiezen om zich aan te melden door gebruik te maken van een luxe tablet. Een andere mogelijkheid is om gebruik te maken van de QR-code die zichtbaar is op de tablet. Op deze manier kunnen bezoekers zich aanmelden met hun eigen device. Dit is een gimmick die door klanten erg gewaardeerd wordt en bovendien gemakkelijk werkt!

Als deze bezoeker uw bedrijf in de toekomst weer bezoekt worden een aantal gegevens vervolgens automatisch ingevuld, zodat de bezoeker nog minder tijd kwijt is voor zijn registratie.


Overzicht met een druk op de knop

Uw gastvrouwen of -mannen kunnen inloggen om verschillende dashboards en overzichten te verkrijgen. Het is mogelijk om in een oog-opslag alle geregistreerde bezoekers in te zien. Verder is het mogelijk om handmatig nieuwe bezoeken in te voeren en bezoekers af te melden die zich niet zelf hebben afgemeld.

Het dashboard biedt voor de eigenaar van een Adventor-abonnement meer mogelijkheden. De eigenaar van een account mag nieuwe medewerkers toevoegen, en alle eerdergenoemde features bedienen (formulier-ontwerp, velden aanpassen, et cetera).


Parkeerbeheer en bezoekersregistratie

De parkeermodule van Adventor bezoekers registratie is een uitkomst voor bedrijven met beperkte parkeergelegenheden. Door bezoekers een parkeerplaats toe te wijzen is er op elk ogenblik overzicht van de beschikbare parkeerplaatsen.

De parkeermodule biedt een aantal overzichten, waaronder forecasts, aantal beschikbare plekken binnen een half uur en een algemene historie.