Case Study: Caesar Experts

Caesar Experts ontvangt dagelijks tussen de 30 en 100 bezoekers. Dit zijn bezoekers die zowel voor een afspraak binnen ons pand komen, als bezoekers die voor een interne training langskomen. Deze bezoekers worden vooraf (door onze eigen medewerkers) via Microsoft Outlook aangemeld.

Adventor helpt mij en mijn collega's om onze bezoekers te kunnen ontvangen als gasten. Gasten vinden het veelal leuk om zich aan te melden met hun eigen devices door gebruik te maken van de QR-code op het startscherm van de App op onze iPad.

De bezoekersregistratie van Adventor biedt overzichten en inzicht door middel van verschillende dashboards. Onze receptie-pc heeft het dashboard standaard open staan, we weten dan ook op ieder moment van de dag welke gasten we (gaan) ontvangen en kunnen ze dan ook snel verder helpen.

Vergeleken met onze oude bezoekersregistratiesysteem is de Outlook-koppeling samen met de parkeerbeheer-module de belangrijkste reden dat Caesar Experts voor Adventor heeft gekozen. Op deze manier kunnen onze medewerkers zelf de bezoeker vooraf aanmelden, en hebben wij inzicht in het aantal beschikbare parkeerplaatsen. Dit is nodig aangezien we beperkt plek hebben.

Wij zijn Caesar Experts, een ICT dienstverlener die ervoor zorgt dat uw organisatie uiteindelijk slimmer, efficiënter en effectiever zal werken. Klanttevredenheid en loyaliteit spelen hierbij een grote rol. Onze combinatie van vakmanschap, toegewijde medewerkers en de unieke tevredenheidsgarantie is hierbij dé sleutel voor succes.